Badania, pomiary i usługi analityczne pasz, mięsa i krwi

Facebook Linkedin Twitter Google

Usługi analityczno-badawcze w zakresie:

1. Podstawowej analizy chemicznej pasz (s.m., białko, tłuszcz, popiół), mięsa i jaj,
2. Oznaczania pierwiastków we krwi, w mięsie, w jajach i w mieszankach paszowych,
3. Oznaczania poziomu cholesterolu w żółtkach jaj, we krwi i w mięsie.

Numer referencyjny
9/2009
Typ oferty
Usługi analityczno badawcze
Jednostka naukowa
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny
  • Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt

Usługi analityczno-badawcze w zakresie:

1. Podstawowej analizy chemicznej pasz (s.m., białko, tłuszcz, popiół), mięsa i jaj,
2. Oznaczania pierwiastków we krwi, w mięsie, w jajach i w mieszankach paszowych,
3. Oznaczania poziomu cholesterolu w żółtkach jaj, we krwi i w mięsie.

Oczekiwana forma współpracy
Umowa komercyjna ze wsparciem technicznym
Umowa podwykonawstwa (subcontracting)
Umowa współpracy technicznej

Prawa własności intelektualnej

Własny know-how

Faza rozwouju technologii

Gotowa technologia