Szkolenie „Jak eksportować produkty spożywcze – aspekty prawne.”
Regionalne Centrum Innowacji i Transferu Technologii
ul. Jagiellońska 20-21
70-363 Szczecin
Polska
Uwaga!
Uczestnikami szkolenia mogą być:
1. przedsiębiorcy spełniający poniższe warunki:
-mają swoją siedzibę na terenie województwa zachodniopomorskiego,
-działają w jednej z następujących branż: ICT, rolnictwo i branża spożywcza, górnictwo, energia i gaz, produkcja i sprzedaż wyrobów tytoniowych, produkcja papieru i wyrobów papierowych, branża stalowa i metalowa, budownictwo, handel hurtowy i detaliczny, motoryzacja, gastronomia i hotelarstwo, transport i logistyka, nieruchomości, zdrowie, turystyka, przemysł chemiczny i tworzywa, elektronika i automatyka, tekstylia, szkło i ceramika, przemysł morski, drewno i meble, poligrafia i reklama, ochrona mienia.
2. pozostali przedsiębiorcy i organizacje, m.in. uczelnie wyższe, klastry, instytucje wsparcia biznesu, organy władzy państwowej.
Do 18.05.2016 pierwszeństwo w rejestracji mają przedsiębiorcy wymienieni w punkcie 1.
Obowiązuje limit max. 2 osoby z firmy lub organizacji (nie dotyczy naukowców).
BRANŻA SPOŻYWCZA, MEDYCYNA, MEDIA
Regionalne Centrum Innowacji i Transferu Technologii
Regionalne Centrum Innowacji i Transferu Technologii
ul. Jagiellońska 20-21
70-363 Szczecin
Polska