Warsztaty pn. Produkt tradycyjny i regionalny

Podczas spotkania poruszone zostaną zagadnienia korzyści wynikających z rejestracji produktów, praktyczne aspekty wytwarzania i sprzedaży produktów tradycyjnych i regionalnych, a ponadto metody promocji i przykłady tworzenia sieci współpracy.

Liczba miejsc
nieograniczona
Data rozpoczęcia
26.11.2010 — 09:00
Termin przyjmowania zgłoszeń
19.11.2010 — 00:00
Rodzaj wydarzenia
Kurs
Wykładowca
Fałsz
Robert
Gonia oraz Marek Szczygielski z Akademii Produktu Regionalnego przy Wyższej Szkole Gospodarki w Bydgoszczy
Nie
Nie
Agenda
09.00
rejestracja uczestników
not-promoted
Godz. 09.30
przywitanie uczestników szkolenia, wprowadzenie do tematu produktów regionalnych i tradycyjnych
not-promoted
Regulacje prawne dotyczące produktów regionalnych i tradycyjnych
not-promoted
System ochrony Produktów Regionalnych
not-promoted
Procedura wypełniania wniosku o umieszczenie produktu na Krajowej Liście Produktów Tradycyjnych oraz do oznaczeń UE
not-promoted
Wzory wniosków i analiza procedury wypełniania ich zawartości
not-promoted
Korzyści wynikające z rejestracji produktów na Krajowej Liście Produktów Tradycyjnych lub produktów regionalnych
not-promoted
not-promoted
Godz. 11.15
przerwa kawowa
not-promoted
not-promoted
Godz. 11.30
praktyczne aspekty dotyczące wytwarzania i sprzedaży produktów tradycyjnych i regionalnych
not-promoted
not-promoted
Lokalizacja
Organizator wydarzenia
Zapytanie o szkolenie dedykowane

Szkolena dedykowane

Form
CAPTCHA obrazkowa
Wprowadź znaki widoczne na obrazku.