Sposób określania stopnia dojrzałości sera

Facebook Linkedin Twitter Google

Sposób określania stopnia dojrzałości sera w trakcie procesu dojrzewania charakteryzuje się tym, że określa się go dokonując pomiaru spektrometrycznego parametrów barwy L*, a* i b* Huntera na powierzchni badanego sera.

Numer referencyjny
P748
Typ oferty
Oferta technologiczna
Jednostka naukowa
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny
  • Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa

Pełny opis wynalazku dostępny pod adresem: http://regserv.uprp.pl/register/application?documentId=GDVDVOBWdms%20%20%20%20&number=P.392338&lng=de&npl=false

Oczekiwana forma współpracy
Umowa komercyjna ze wsparciem technicznym
Umowa licencyjna
Umowa współpracy technicznej

Prawa własności intelektualnej

Zgłoszone do opatentowania

Technologia jest przedmiotem krajowego zgłoszenia patentowego (prawo w mocy)

Faza rozwouju technologii

Dostępny do demonstracji